Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σαββάτο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 64 21 400

Bose Smart Speaker Home 500 Black (...έως 6 ΆΤΟΚΕΣ Δόσεις με χρήση πιστωτικής)

 Bose Home Speaker 500 

Ο ευρύτερος ήχος απο οποιοδήποτε SMART Speaker

 • €449.00
Κωδικός: mb.SKU9116
Διαθεσιμότητα: Παράδοση έως 30 ημέρες
Ποσότητα:  
Αξιολόγησε το

Είναι πολύ απλό. Συμπληρώστε κάθε δωμάτιο με στερεοφωνικό ήχο wall-to-wall, ενώ η Alexa βάζει εκατομμύρια τραγούδια στην άκρη της γλώσσας σας.

Στερεοφωνικός ήχος από τοίχο σε τοίχο από ένα μόνο ηχείο

Μέσα στο Bose Home Speaker 500, δύο προσαρμοσμένοι οδηγοί δείχνουν προς αντίθετες κατευθύνσεις για να σπάσουν τον ήχο από τους τοίχους. Το αποτέλεσμα?

Ένα ευρύτερο soundstage από οποιοδήποτε άλλο έξυπνο ηχείο, αρκετά ισχυρό για να γεμίσει οποιοδήποτε δωμάτιο με εκπληκτική στερεοφωνική απόδοση.

Ενσωματωμένος έλεγχος φωνής

Play . Pause. Shuffle. Mεταβείτε στο αγαπημένο σας τραγούδι. Θα έχετε εκατομμύρια λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ και πολλά άλλα στην άκρη της γλώσσας σας. Με την ενσωματωμένη Alexa, έχετε πρόσβαση σε θέματα όπως ειδήσεις σχετικά με τον καιρό και τίτλους ειδήσεων. Έτσι, αν θέλετε να ακούσετε κάτι, απλά ρωτήστε. Και οι μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού θα προσθέσουν νέες λειτουργίες.

Εξαιρετική λήψη φωνής

Μετατρέποντας τη μουσική σε ένα πάρτι; Δεν είναι πρόβλημα για την τεχνολογία λήψης φωνής. Ακριβώς κάτω από την επιφάνεια υπάρχει ένας ειδικά σχεδιασμένος πίνακας οκτώ μικροφώνων, οπότε το ηχείο σας ακούει ακόμη και όταν το κάνει δυνατά. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τη φωνητική πρόσβαση όποτε θέλετε. Ακουμπήστε απλά το κουμπί απενεργοποίησης του μικροφώνου για να μειώσετε την ισχύ σε όλα τα μικρόφωνα και να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στις άλλες λειτουργίες του ηχείου.

Ο έλεγχος γίνεται ευκολία

Ο έλεγχος δεν σταματά με απλή φωνή. Μπορείτε να πατήσετε τα κορυφαία στοιχεία ελέγχου για αναπαραγωγή, παύση ή παράλειψη κομματιών ή διαχείριση όλων από την εφαρμογή Bose Music. Και μπορείτε να ρυθμίσετε έως έξι διαφορετικές προεπιλογές για λίστες αναπαραγωγής, ραδιοφωνικούς σταθμούς Διαδικτύου και άλλα, ώστε τα αγαπημένα σας να είναι διαθέσιμα με ένα άγγιγμα στο ηχειο.

ΜΟΥΣΙΚΗ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΘΕΣ.

Όταν πρόκειται για αυτό που θέλετε να ακούσετε, έχετε τόσες πολλές επιλογές. Παίξτε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες μουσικής, όπως το Spotify® ή το Amazon Music, μέσω ενός οικιακού δικτύου Wi-Fi με το πάτημα ενός κουμπιού. Ή χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Bluetooth® για να παίξετε οτιδήποτε από ένα τηλέφωνο ή tablet. Ακούστε όλα τα αγαπημένα σας τραγουδια μεσω Apple AirPlay 2 .

Spotify, Deezer, TuneIn   συντονιστείτε

Πάρτε τον έλεγχο της ακουστικής σας εμπειρίας

Με την εφαρμογή Bose Music, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε όλη τη μουσική σας σε ένα μέρος και να μετακινηθείτε απλά ανάμεσα σε σταθμούς, playlist και υπηρεσίες. Επιπλέον, είναι ένας άλλος απλός τρόπος για να ελέγξετε το Bose Home Speaker 500. Η ρύθμιση των προεπιλογών με την εφαρμογή είναι εύκολη, οπότε η μουσική που αγαπάτε είναι μόλις ένα πάτημα μακριά. Και πολλοί χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τη δική τους εμπειρία και περιεχόμενο.

Εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας

  • Κωδικός
   mb.SKU9116
 • Manufacturers
  • Κατασκευαστής
   Bose
Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική