Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σαββάτο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 64 21 400

Bose SoundSport Free Wireless Headphones Navy (...έως 6 ΆΤΟΚΕΣ Δόσεις με χρήση πιστωτικής)

Είδος: Ear-hook / In-ear / Χωρίς Καλώδιο, Χρόνος Ομιλίας: 5hrs, Φόρτιση μέσω USB, Μείωση Θορύβου, Διπλό Ακουστικό , Κατασκευαστής: Bose (Bluetooth Handsfree)
 • €196.90
Κωδικός: eh.18419
Διαθεσιμότητα: Παράδοση έως 30 ημέρες
Ποσότητα:  
Αξιολόγησε το

Με τα ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport Free wireless headphones θα απολαμβάνεις τις αθλητικές σου δραστηριότητες με άνεση και χωρίς καλώδια.

 

Χωρίς καλώδιο, άνετη προπόνηση

Απόκτησε καθαρό, δυναμικό ήχο από τα "αληθινά" ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport Free wireless headphones. Είναι κατασκευασμένα ώστε να παραμένουν στη θέση τους και να μένουν άνετα. Διαθέτουν τεχνολογίες, ώστε να μπορείς να αναβαθμίσεις την προπόνησή σου στο επόμενο επίπεδο.

Το καλύτερο εργαλείο στις προπονήσεις σου

Τα ασύρματα ακουστικά Bose SoundSport Free wireless headphones διαθέτουν μέγιστη ισχύ σήματος Bluetooth, χάρη στην τροποποιημένη θέση της κεραίας. Το αποτέλεσμα; Ακουστικά που παίζουν σταθερά και ξεκάθαρα, είτε το smartphone σου βρίσκεται στο χέρι σου ή στην τσέπη σου είτε βρίσκεται πάνω από τον διάδρομο, χωρίς να υπάρχει καλώδιο.

Αδιάβροχα

Το νερό και τα ακουστικά συνήθως δεν παίζουν ωραία μαζί. Όμως τα ακουστικά Bose SoundSport Free wireless headphones έχουν τον τρόπο να το κάνουν. Χρησιμοποιώντας ένα αδιάβροχο πλέγμα στις ανοιχτές θύρες, μπορείς να διατηρήσεις αυτό που είναι στο εσωτερικό στεγνό και πλήρως λειτουργικό. Αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται τον ιδρώτα ή τη βροχή.

Άνεση και σταθερότητα

Τα ακουστικά Bose SoundSport Free wireless headphones έχουν έναν ασύγκριτο συνδυασμό άνεσης και σταθερότητας. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένα για να έχουν ομοιογενή επαφή γύρω από το εσωτερικό του αυτιού σου, ενώ το πτερύγιο προσαρμόζεται φυσικά στο σχήμα της ανώτερης κορυφογραμμής του αυτιού σου. Δεν θα πέσουν, αλλά θα μείνουν άνετα, ώστε να εστιάσεις στις προπονήσεις σου.

Εγγύηση 2 χρόνια αντιπροσωπείας

  • Κωδικός
   eh.18419
 • Manufacturers
  • Κατασκευαστής
   Bose
Αξιολογήσεις πελατών
Γράψε μια αξιολόγηση και βοήθησε σημαντικά τους άλλους χρήστες!
Συνδεθείτε για να προσθέσετε κριτική