Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σαββάτο: 10:00 – 14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 64 21 400

Εκδοση Τιμολογίου (ΠΟΛ 1150 αρ.39α)

Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου το μόνο που χρειαζόμαστε από τον πελάτη είναι να μας στείλει :

1.) Tην ταυτότητα του δικαιούχου του τιμολογίου έγχρωμη και από τις δύο όψεις. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 5KB και να είναι σε μορφή *jpg.)

2.) Σε περίπτωση παραλαβής συσκευής από 3ο πρόσωπο υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής από αστυνομία.

3.) Eπικυρωμένο έγγραφο τραπέζης που αποδεικνύει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός και ανήκει στο ίδιο ΑΦΜ, ή εναλλακτικά εκτύπωση από το Taxis με τους βεβαιωμένους λογαριασμούς της επιχείρησης με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας.

4.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

5.) Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis ( Στοιχεία μητρώου νομικού ή φυσικού προσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την ίδια ημέρα της παραγγελίας. (το αρχείο πρέπει να μην είναι μεγαλύτερο από 125KB και να είναι σε μορφή *pdf.)

O έλεγχος ενδέχεται αν διαρκέσει έως και 30 ημέρες. Για την διαρκεια του ελεγχου η συσκευη δεν δεσμευεται παρα μονο μετα την εγγκριση απο το αρμοδιο τμημα.

Με την ολοκλήρωση του έλεγχου θα σας αποσταλεί στο email σας προτιμολόγιο με το ακριβές ποσό κατάθεσης αποφορολογημένο (άρθρο 39Α) ή όχι αναλόγως τί δικαιούστε.

Στο τέλος η παραγγελία είναι έγκυρη μόνο αν εξοφληθεί συνολικά μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού.